Arriaga Apartment

Embaixada, 2017 (reab.)


Regular Visits

Visit to the space accompanied by our team of volunteers present at the location.


Guided tour made by the author of the architectural project himself or by an invited specialist.

Paulo Albuquerque Goinhas

Maximum 12 people per visit

No reservation required; first-come, first-served

Photography allowed


The designers for this project had to work with a labyrinthine apartment that was highly fragmented, lacked proportion and suffered from poor lighting. Their design focused on understanding what was important and making the respective choices, recycling the rest. A glass and metal curtain wall now opens onto a patio and the spacious living room has a raised ceiling. The old internal walls have given way to mezzanine floors, original furnishings have become decorative architectural elements and the once unnoticeable solid stone elements have been used to create a patio.


Rua Presidente Arriaga, 98

Directions: Google Maps / Apple Maps

Public Transport

Bus: 713, 714, 727